Over ons bedrijf

Onze kijk op het vak

 

Van idee tot aan een fantastisch en uniek eindproduct. Sinds 1953 werken wij aan bijzondere projecten, waarbij onze kijk op metaalbewerking essentieel is. Een expert in metaalbewerking met een sterk probleemoplossend vermogen, dat is wat u van ons mag en kunt verwachten. We vinden het geweldig als we vanaf het begin mee kunnen denken aan een oplossing. Daarin kijken we graag verder dan de vraag die u ons stelt. Samen komen we vaak tot bijzondere ideeën of uitvoeringen van uw project. We kijken niet alleen naar dat wat technisch mogelijk is, maar leggen ook veel nadruk op de esthetische aspecten van uw product of project. Wat kunnen we nog meer doen, waardoor het product er nog mooier, strakker of verrassender uit komt te zien? Dat vinden wij vaak de uitdaging: oplossingen bedenken, waarbij we net een stapje verder gaan dan de vraag!

“Door nauwe samenwerking met architecten en interieurontwerpers komen we tot oplossingen die verrassend en uniek zijn.”

 

Over ons bedrijf

 

DMI is een onderneming met een rijke historie. Sinds 1953 werken wij voor onze opdrachtgevers aan diverse projecten. Destijds gestart als instrumentmakerij en later gespecialiseerd in de productie van schoolmeubilair. In de loop der jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in de vervaardiging van buitengewone metalen werkstukken.

Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerkoplossingen. Ook als het gaat om seriematige productie van RVS meubelframes of de creatie van unieke kunstwerken van cortenstaal. Wij hebben alles in huis om uw vraag op te pakken. We kunnen vanaf de ontwerp- en engineeringsfase tot aan de poedercoating en montage onze expertise inzetten. U kunt dus rekenen op een partner die u ontzorgt in het hele productieproces.

MaatHof Holding B.V.
Met ingang van 1 januari 2020 behoort Denekamper Metaalindustrie B.V. (DMI) als zelfstandige onderneming tot MaatHof Holding B.V.

Onze klanten

 

Onze maatwerkoplossingen vindt u overal ter wereld terug. Vaak zijn wij het verlengstuk van architecten of interieurontwerpers die een deel van hun ontwerp uitgevoerd willen hebben in metaal. Omdat wij weten wat er technisch mogelijk is én ervaring hebben met de design-kant van ons vak, kunnen we met onze klanten vaak unieke combinaties maken. U vindt ons werk onder andere terug als onderdeel van indoor en outdoor meubilair, totaalconcepten voor diverse openbare gelegenheden of in sanitaire omgevingen.