Met oog voor precisie

Scherpe blik

 

Bij DMI werken specialisten met een scherp oog voor detail. We hebben professionals in dienst die alle facetten van het vak samen kunnen beheersen. Zo kunnen wij met u meedenken in de ontwerp- en engineeringsfase, maar zorgen we ook voor een zeer precieze uitvoering van uw metaalproduct. Ons machinepark is uitgerust met state-of-the-art machines die zeer nauwkeurig uw product kunnen realiseren. Onze specialisten zijn elke dag opnieuw aan het kijken hoe we de machines nog beter kunnen inzetten én zijn op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. De combinatie van ons moderne machinepark met de specialistische kennis van onze medewerkers en ons probleemoplossend vermogen, maakt dat we uniek zijn in de branche. We kunnen extreem complexe bewerkingen in metaal voor u verzorgen. Tot in het kleinste detail.

“Oog voor detail en geavanceerde machines zorgen voor een groots resultaat!”

Onze werkwijze

 

Op onze engineersafdeling komen de eerste ontwerpen binnen die we voor u verder detailleren. We kunnen ook het ontwerp voor u maken, het is maar net waar uw behoefte ligt. Nadat we de detailengineering op orde hebben, sturen we de werktekeningen door naar onze geavanceerde computers. Zij sturen onder kritisch oog van onze operators de (seriematige) metaalbewerking aan. Daarnaast hebben wij echte vakspecialisten in dienst die het metaal optimaal en met uiterste precisie kunnen bewerken. Van lassers tot poedercoaters.

Metaalsoorten & Machines

 

Onze specialisten kunnen een breed scala aan bewerkingen uitvoeren. We bewerken en verwerken materialen als staal, corten (ook wel COR-TEN), RVS, koper, messing en aluminium. Deze metaalsoorten bewerken we tot tastbare eindproducten of halffabricaten. Daarbij kunnen we seriematig produceren of een uniek eindproduct creëren.
Voor het bewerken van metaal beschikken we over verschillende machines, waardoor we diverse technieken kunnen inzetten. Zo vindt u bij ons in de werkplaats onder andere de volgende machines: poedercoatinstallatie, volautomatische lasersnijmachine met beladen-ontladen en sorteren, ponsnibbelmachine, 4 CNC kantbakken, lasrobot en buis-, buig- en walsmachines. We nodigen u graag uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen.