Over ons bedrijf

Wie wij zijn

 

DMI is een veelzijdige partner met een eigen engineeringafdeling voor productontwikkeling en fabricage van producten uit staal, RVS304 en RVS316 tot 8 mm dik. We streven naar een goede balans tussen esthetiek, productie-efficiëntie en kostenoptimalisatie. Onze productiekennis garandeert hoogwaardige afwerking en we zijn gespecialiseerd in seriematig werken met gevoelige materialen. Door voor onze klanten voorraad aan te leggen kunnen we snel en nauwkeurig leveren. DMI combineert vakmanschap, procesdigitalisering en medewerker autonomie om betrouwbaarheid, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid te waarborgen. We bieden niet alleen metalen producten maar ook afwerking in onze eigen poedercoatlijn, montage of distributie. Kies DMI voor een partner die verder gaat dan metaalbewerking, om uw producten met kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie tot leven te brengen.

Onze productiekennis garandeert hoogwaardige afwerking en we zijn gespecialiseerd in seriematig werken met gevoelige materialen.

 

Visie, missie en strategie

 

Visie: DMI streeft ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor klanten die kosteneffectieve metalen producten met een hoog afwerkingsniveau nodig hebben. DMI wil klanttevredenheid verhogen door uitstekende kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te bieden, evenals door het bieden van een breed scala aan producten en diensten, zoals het afwerken van producten, het monteren van producten en distributie.

 

Missie: DMI heeft als missie om de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid te bieden aan haar klanten. Dit wordt bereikt door producten te optimaliseren op esthetisch, productietechnisch en kostentechnisch gebied. DMI is een metaalbewerkingsbedrijf dat een veelzijdigheid aan productietechnieken beheerst en in staat is om hoogwaardige producten te produceren die voldoen aan de wensen van de klant. DMI streeft ernaar om haar klanten te voorzien van een breed scala aan producten en diensten, waaronder eindafwerking, montage en distributie.

 

Strategie: DMI zal haar strategie richten op het verder ontwikkelen van haar technische vaardigheden en productiemogelijkheden, om op deze manier de productiekosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren. DMI zal zich ook blijven richten op het optimaliseren van de esthetische uitstraling van haar producten en het vergroten van haar assortiment. DMI zal zich blijven onderscheiden door haar vermogen om klanten snel en betrouwbaar te bedienen, door het op voorraad produceren van (half)fabricaten. Tot slot zal DMI haar logistieke mogelijkheden blijven uitbreiden, om haar klanten te voorzien van een efficiënte en betrouwbare distributie van hun producten.

MaatHof Holding B.V.
Denekamper Metaalindustrie B.V. (DMI) behoort als zelfstandige onderneming tot de MaatHof Holding B.V.

ISO gecertificeerd