Nieuws

Meer informatie over onze nieuwste projecten, mediaberichten en actueel nieuws.

ISO 9001:2015 certificering

16 april 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we met trots de ISO 9001:2015 certificering hebben behaald. Dit bevestigt ons voortdurende streven naar kwaliteit, klanttevredenheid en efficiënte bedrijfsprocessen.

Dank aan ons toegewijde team voor hun inzet en aan al onze klanten voor het vertrouwen in onze diensten. Samen blijven we werken aan voortdurende verbetering en kwaliteit.

ISO gecertificeerd

20 februari 2024

Maatwerk behuizingen

Bij ons staat innovatie centraal. We zijn trots op onze expertise in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte behuizingen en frames die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Ons ervaren engineeringsteam beschikt over diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van metaalbewerking en constructietechnieken. 

Meer weten over maatwerk engineering en productie? Neem vrijblijvend
contact met ons op.

omkasting, behuizing, stalen frame

22 januari 2024

Werkplaats DMI

Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en de vervaardiging van buitengewone metalen werkstukken. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of via:

Telefoon: +31 541 35 22 05
E-mail: info@dmibv.nl

30 oktober 2023

Vernieuwde werkplaatsvloer

In de zomerperiode is er hard gewerkt aan de nieuwe vloer in onze werkplaats. Het resultaat mag er zeker zijn!

Inmiddels staan de machines, apparaten en alle hulpmiddelen weer op de juiste plek.

26 september 2023

Stagemarkt 2023 | SMEOT

Te gast bij het SMEOT – MBO Vakschool in Hengelo, tijdens de stagemarkt 2023. Wat een enthousiasme! We vonden het super interessant om met jullie in gesprek te gaan, waarbij we ook volop de ruimte kregen om over ons bedrijf te vertellen.

Heb jij ons tijdens het evenement gemist of heb je nog vragen over een (snuffel) stage, bol- of bbl- leerwerkplek bij ons? Dan nodigen wij je van harte uit om kennis met ons te maken in Denekamp. We laten je graag onze vernieuwde werkplaats zien en dan vertellen we je meer over de producten die wij voor onze opdrachtgevers maken. En, wie weet; ontmoet je je toekomstige collega’s! Zien we jou binnenkort?

23 maart 2023

 

Techniek Tastbaar
vrijdag 31 maart

Kom techniek beleven en ervaren tijdens het evenement Techniek Tastbaar! Tijdens dit doe- en beleef-event in de techniek, laten we leerlingen, ouders, verzorgers en docenten zien wat er in onze regio aan prachtige techniek te vinden is. We hebben een leuke activiteit voor jongeren in de leeftijd van 10-16 jaar. Zo kun jij ook ontdekken wat er allemaal mogelijk is en of de wereld van techniek bij jou past! 

Zien we jou ook vrijdag 31 maart?

Tijd: 12.00 – 20.00 uur, Twents Carmel College
Adres: Potskampstraat 2, Oldenzaal

techniek tastbaar oldenzaal


Kijk voor meer informatie op:

www.techniektastbaar.nl 

6 september 2022

Blog

Procesoptimalisatie

Minder stress, meer tevreden klanten. Hoe? Onze werknemers hebben we zelf de ruimte gegeven om hun taken in te richten en af te ronden.

Onze collega’s Mart en Aard vertellen je hierover graag 
meer in ons blog.


 

11 juli 2022

Uitbreiding machinepark

Ons machinepark is uitgebreid met een SafanDarley kantbank. Deze machine, een E-brake 100-3100 is een mooie aanvulling op onze huidige SafanDarley machines. Naast de komst van deze nieuwe kantbank, ondergaan alle kantbanken een software update. 

Opnieuw mooie stappen op het gebied van verdere professionalisering van DMI.

20 juni 2022

Inspiratie nodig?

Van idee tot aan een prachtig en sfeervol eindproduct. Wij denken gericht met u mee over de mogelijkheden en hebben de juiste oplossing voor uw project!

 

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier het overzicht voor meer inspiratie en projecten.

 

american-copper-buildings-denekamper-metaal-industrie-4

12 april 2022

Engineering bij DMI

Alles weten over onze engineering?

Vanaf de ontwerp- en engineeringsfase kunt u rekenen op DMI. Met onze technische kennis en oog voor design, maken wij de meest unieke creaties van metaal. Een idee voor een nieuw product? Wij zorgen voor de engineering en helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en onderdelen.

 

Lees hier het gehele artikel.

engineering werkvoorbereiding maikel

3 december 2021

We gaan er samen tegenaan!

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. voor ons is deze periode altijd een hectische tijd waarin we alle zeilen bijzetten om de orders voor onze klanten voor het einde van het jaar te kunnen leveren. We gaan er samen nog even tegenaan!

Trots op team DMI

metaal bewerken

21 oktober 2021

DMI in Metaalnieuws

Metaalnieuws | 21 oktober 2021 

De komst van een moderne TruMatic 7000 pons-/lasermachine met automatisering van Trumpf betekent nogal wat voor DMI. Producten die nu nog handmatige bewerkingen ondergaan op verschillende stations in de productieruimte, kunnen voortaan in een keer geautomatiseerd op een machine worden geproduceerd, waardoor de productiviteit met sprongen omhoog gaat.

[Lees hier het hele artikel]

lasersnijder-trumpf

30 september 2021

Software training

Deze week hebben onze werkvoorbereider en machineoperator een online training gevolgd over de software van onze nieuwe lasersnijmachine.

Onlangs hebben wij ons machinepark uitgebreid met een nieuwe pons- lasersnijmachine- TruMatic 7000 – van het merk Trumpf. We hopen op korte termijn te kunnen starten met de eerste productie op deze machine….wordt vervolgd….

engineering metaalbewerking

28 september 2021

Stagemarkt 2021

Vandaag waren wij aanwezig op de stagemarkt van het ROC in Hengelo en het SMEOT. Ben jij benieuwd naar onze stageplaatsen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en maak kennis met ons bedrijf. Wij laten je graag zien hoe het er bij ons en in de praktijk aan toe gaat.

Interesse? Stuur een email naar: vacature@dmibv.nl of bel: 0541 – 352205. 

Kijk voor meer informatie over onze stages en actuele vacatures op onze vacaturepagina.

2 september 2021

Nieuwe lasersnijmachine

Vandaag is ons machinepark uitgebreid met een nieuwe pons- lasersnijmachine van het merk Trumpf, de TruMatic 7000. De komende tijd gaan we bezig met de installatie van de machine en worden een aantal medewerkers opgeleid om zo goed en optimaal mogelijk met deze krachtpatser te kunnen werken, zodat we op korte termijn kunnen starten met de eerste producten.

lasersnijden trumpf

Over ons
Wij zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en de vervaardiging van buitengewone metalen werkstukken. Deze – veelal – bijzondere projecten kom je tegen in indoor en outdoor meubilair, openbare gelegenheden of sanitaire omgevingen. Wij werken nauw samen met architecten en interieurontwerpers, waardoor de werkstukken en projecten verrassend en uniek zijn. Kortom, een onderneming met veel variatie!