Opdrachtgever

Adviseur in ruimtelijke ontwikkeling

Opdracht

Water- springbronnen uitgevoerd in RVS

Een stukje maatwerk uit onze werkplaats. Deze water- springbronnen van duurzaam RVS worden door ons geproduceerd en nauwkeurig in elkaar gelast. Binnenin de koker worden de koppelstukken voor de waterleiding en verlichting gemonteerd, voor een prachtig speels water-licht effect.

Onze expertise
Wij zijn sterk in maatwerkoplossingen. Samen met de opdrachtgever zijn wij nauw betrokken bij ieder vraagstuk en geven wij gericht advies bij alle vragen over het ontwerp, productie en de het bewerking van metalen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om seriematige productie, frames of de creatie van kunstobjecten uitgevoerd in RVS, staal, aluminium of cortenstaal.

Onze werkwijze
Wij hebben alles in huis om gezamenlijk een project vanaf het begin te ontwikkelen. We kunnen vanaf de ontwerp- en engineeringsfase tot aan de poedercoating en montage onze expertise inzetten.

De wereld van metaal is eindeloos groot. Er is zoveel mogelijk en we kunnen zoveel bijzondere creaties vervaardigen uit dit materiaal, waar je versteld van staat. Graag denken we mee in de totstandkoming van ontwerpen, de keuze van het materiaal, de productie en de afwerking.

Ruimtelijke plannen en ontwikkeling
Voor de opdrachtgever van het project ‘water-grondspuiten’ werken we al langere tijd samen. Hierbij werken we gezamenlijk aan de ontwikkeling van verschillende objecten in de ruimtelijke ordening. Hierbij denken wij gericht mee in de ontwerpfase, geven wij advies over het geschikte metaal voor buiten toepassingen en wordt de optimale afwerking gekozen. Diverse objecten in de openbare ruimte zijn hierdoor gerealiseerd en tot stand gekomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om uw plannen met ons te bespreken.

Bekijk andere openbare ruimtes projecten