Opdrachtgever

Wigli

Opdracht

Productie metalen frames

Een instabiele stoel en laat dat nu júíst de bedoeling zijn! Op de Wigli wiebelkruk kunnen kinderen en volwassenen naar hartenlust wiebelen.

In tegenstelling tot het wiebelige karakter van deze stoel, of eigenlijk kruk, is het onderstel enorm stabiel. Ondanks de grote ‘voet’ die zorgt voor deze stabiliteit heeft deze kruk een rank voorkomen.


‘Hoge kwaliteit lasverbindingen met als resultaat onzichtbare lasnaden en coating zorgen voor een hoogwaardige afwerking’

Hoge kwaliteit lasverbindingen met als resultaat onzichtbare lasnaden en coating zorgen voor een hoogwaardige afwerking die ultieme bescherming biedt bij intensief gebruik van dit zitmeubel. Na vervaardiging van het staalwerk wordt het frame in onze coatingstraat voorzien van de juiste RAL kleur poedercoating. In onze eigen coatingstraat worden de onderdelen nauwkeurig gecoat, voor een optimale gladde en egale afwerking. Hierbij maken wij gebruik van de meest duurzame coatingverf, speciaal voor intensief gebruik. De buis- onderdelen worden vervolgens door ons gemonteerd. Ons motto hierin is om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Na montage worden de onderdelen door ons zorgvuldig verpakt en gaan ze richting onze klant Wigli voor de verdere montage van het houten zitgedeelte.


‘Met een wiebelkruk van Wigli kunnen rugklachten worden voorkomen of zelfs worden weggenomen’

 

De wiebelkruk Wigli Just en Junior zijn gebaseerd op het idee van actief zitten. Doordat de zitting wiebelt, moet men zichzelf in balans houden. Daarbij worden voortdurend rug- en buikspieren gebruikt die getraind worden. De tussenwervels in de rug worden steeds wisselend belast. Hierdoor kunnen tussenwervels beter herstellen en worden rugklachten door het lange stilzitten voorkomen. Met een wiebelkruk van Wigli kunnen rugklachten worden voorkomen of zelfs worden weggenomen.

 

Bekijk andere meubel projecten