Opdrachtgever

Leverancier van woonaccessoires

Opdracht

Winkel displays

Voor de onderneming Three Lilies heeft DMI deze bijzondere displays ontwikkeld en geproduceerd. Three Lilies richt zich met haar woonaccessoires op duurzaamheid en de schoonheid van natuurlijke materialen. Als metaalbedrijf delen wij de passie voor deze materialen in combinatie met het productieproces en met oog voor detail. Mede hierdoor zijn deze fraaie winkeldisplays ontstaan, geheel passend bij de visie en het prachtige assortiment van deze opdrachtgever.

Samenwerking
Inmiddels werken we ruim 4 jaar voor de onderneming Three Lilies aan de ontwikkeling van metalen displays en frames, gericht op duurzaamheid en precisie. Dit maakt dat de eindproducten die ontstaan, geheel in stijl en wens van deze opdrachtgever zijn. De gepersonaliseerde metalen frames, met daarin het logo van Kayori zijn op maat ontworpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats.

Van schets tot aan prototype
De aanvraag voor de ontwikkeling van nieuwe producten begint bij onze sales afdeling. Voor deze displays had Three Lilies een idee voor een winkeldisplay. Dit idee is voorgelegd aan onze afdeling werkvoorbereiding, die ook de engineering van het project verder oppakt. De mogelijkheden voor het gebruik van verschillende materialen worden door ons teams besproken. Hieruit volgt een schets. Deze schetsen worden opnieuw besproken met de klant en daarna worden ze gedetailleerd verder uitgewerkt door onze engineering / werkvoorbereiding.

Prototype
Als de gedetailleerde werktekeningen gereed zijn, worden de eerste prototypes ontwikkeld. Hierbij wordt er nauw samengewerkt met de werkvloer en de productie. Nauwkeurig wordt het productieproces in de gaten gehouden, zodat een perfect afgewerkt eindproduct ontstaat.

 

Voor deze winkeldisplays zijn de metalen frames gelast, in onze eigen poedercoatstraat gecoat en vervolgens door onze montageafdeling in elkaar gezet. De houten onderdelen voor de displays hebben wij ingekocht en zijn door ons montageteam aan de stalen frames bevestigd.

Van prototype tot serieproduct
Inmiddels hebben we een complete serie aan winkeldisplays mogen leveren aan de firma Three Lilies, ten behoeve van het assortiment van Kayori. De winkeldisplays zijn door heel Nederland in diverse winkels te vinden. Ze vormen een mooi geheel, passend bij het prachtige assortiment van Kayori.

Bekijk andere specials projecten