Opdrachtgever

Twinsport

Opdracht

Restyle winkelmeubilair

Voor diverse Twinsport filialen in Nederland hebben wij het bestaande winkelmeubilair gecoat.
Met deze restyle hebben de filialen een vernieuwd winkelinterieur gekregen.
Inmiddels zijn de filialen in Hengelo, Tilburg, Nijmegen, Utrecht, Alphen en Leiden volledig vernieuwd.

poedercoaten


Vooraf inventariseren van onderdelen

Het ontzorgen van onze klanten is voor ons een belangrijk aspect. Voor Twinsport hebben wij alle producten en onderdelen van het metalen winkelmeubilair geïnventariseerd. Met behulp van deze inventarisatie konden de onderdelen vooraf gesorteerd worden. Op basis van afmetingen en beschikbare productiecapaciteit is een deel van het project door ons partnerbedrijf gecoat. Onderdelen met een lengte tot circa 2 meter coaten wij zelf in onze coatingstraat.

De inventarisatie en documentatie is ook van belang om de producten zo efficiënt mogelijk door onze werkplaats te laten ‘bewegen’ en de planning nauwkeurig in de gaten te houden. Materialen kunnen weer tijdig geleverd worden aan het betreffende Twinsport filiaal, waar vervolgens het meubilair weer opgebouwd kan worden.


Het coatingproces

Voorafgaand aan het coaten zijn alle onderdelen door ons gecontroleerd op beschadigingen, eventuele oneffenheden zijn opgeschuurd of behandeld. Specifieke elementen, zoals wieltjes en doppen zijn gedemonteerd. De onderdelen worden vervolgens in de coatingstraat gehangen. Dan begint het proces van ontvetten, voorverwarmen en het poedercoaten. In de coatingstraat worden de aangebrachte poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte wordt het uitgehard tot een mooie, duurzame coating. Na het drogen gaan de artikelen naar onze expeditie, waar ze zorgvuldig worden verpakt en verzonden. Onderdelen die vooraf zijn gedemonteerd, worden uiteraard weer gemonteerd. Een extra service van ons bedrijf is dat ontbrekende onderdelen, zoals wieltjes en doppen, door ons worden besteld en gemonteerd. Het winkelmeubilair ziet er weer uit als nieuw.

winkelinrichting vernieuwen  winkelmeubilair coaten

Meer informatie over een restyle van metalen onderdelen of winkelinrichting? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Bekijk andere interieurbouw projecten